Синята икона - Наско Сираков скочи на некоректното, по думите му,

...
Синята икона - Наско Сираков скочи на некоректното, по думите му,
Коментари Харесай

Сираков: Всички пропищяха от съдийските аванти за Лудогорец

" Синята " икона - Наско Сираков скочи на некоректното, по думите му, съдийство във вчерашния конфликт сред Левски и Лудогорец на " Герена ". Двубоят приключи при резултат 0:0, а ето по какъв начин го разяснява Наско в студиото на bTV:

" Видяхте феноменална атмосфера, претъпкан стадион, два тима с амбиции и... три безумни съдийски неточности, единствено преди 20-ата минута! Игра с ръка на Анисе в наказателното поле на Левски, наложителен жълт картон, по-късно получава още един. Спестен картон за Дяков, по-късно още един и в 20-та минута обстановката с Натанаел, която не би трябвало да се случва във футбола.

Два удара - с лакът, с пестник, типичен червен картон. Страничният арбитър алармира, само че следва единствено жълт картон. Никола Попов сега е най-хубавият арбитър, и е безкористен. Казвам какво видях. Но това са неща, които въздействат извънредно доста, само че е наклонност на мачовете с Лудогорец.

Всички тимове пропищяха от съдиите след мачовете с Лудогорец. Това не е инцидентно. Никой не ми е предложил пост в Левски. Да са спокойни всички. Моля ги ", приключи Сираков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР